onsdag 15 juni 2011

House+Cuddy=Sant?

Är en hängiven House fan! Tror jag har sett varenda avsnitt, varje gång lika hänförd! Han är bra cool - Dr Greg House! Inte precis ett socialt geni, men ändå! Och så detta med Dr Cuddy. Deras möjliga omöjliga romans!
House utan Cuddy, det är som sommar utan jordgubbar.

Förra gången de föll i varandras armar, var det bara en hallucination! Där fick vi! Vi som längtat efter att den trulige, totalt vrickade House skulle få sin sin Cuddy. Att hans trasiga själ skulle få lindring av hennes kärlek.

I går var det dags igen! Cuddy bedyrade House sin kärlek. Hon älskar honom trots att hon inte vill. Hon kan inte gå vidare utan honom. Och House bara stod där, med Vicodin i ena handen och Cuddy i den andra.

Slutscen: House släpper Vicodin tabletterna och tar Cuddy i sin famn.

Hm. Vågar vi tro på att det är på riktigt nu? True love? Mjaaaa, vi får se. För övrigt har jag läst att Lisa Edelstein som spelar Dr Cuddy ska lämna serien. Det blir mycket svårt att acceptera. För vem ska då väga upp Houses trulighet? Va? Är det inte på riktigt? Fiction? Nääe, ni, inte i min värld!

:)

2 kommentarer:

  1. Men, det här vet jag ju absolut inget om! =)

    Du berättade aldrig om det blev fågelburen eller pansarvagnen, du kan inte bara lämna folk med en cliffhanger så där ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha, stackars lille huggorm. Och stackars matte! För att inte tala om Förfärade Fröken Penny!! Får väl hoppas att kliet går över med de nya gaddarna så småningom.

    Kramar!
    Jessica

    SvaraRadera