tisdag 22 januari 2013

Jack Russel Soffpotatis

Isscch. Kan inte gå. Inte bajsa.
Inte kissa. Fryyyyserrrr....
Tur eller prägling? Jag brukar säga att jag har sån tur som har fått två morgontröttingar till JRT. Dessutom hatar de vinter, kyla, regn och blåst. De tillbringar helst kvällarna i soffhörnan insvepta i en filt, de är alltid hungriga och de gillar att vara ute då det är varmt och skönt och sedan gillar de att lattja med roliga saker.

Hm. Stämmer på pricken med matte! Men matte kan ju faktiskt göra både nummer ett och två inomhus, vilket inte hundarna kan.

Så de måste ut. När det är riktigt kallt får vi nästan släpa ut dem. Pennyhunden går överhuvudtaget inte ut frivilligt med husse, så han får sätta på koppel vilket gör att hon går som en tillplattad darrande liten brunvit korv efter honom och ser ut som om hon är den mest misshandlade hunden i hela världen. Ibland bajsar hon inte på hela dagen eftersom det inte finns ett enda ställe utomhus som passar. Det vill säga torrt, varmt och avskilt.

Filt, soffa, varmt ....We like!

Lukas lösning på problemet "vinter" är manligt - rakt och konkret. Han försöker äta upp snön. Hejdlöst mycket vilket gör att han blir kopiöst kissnödig.

Tur att vi är så lika!


1 kommentar: