måndag 25 april 2011

Söt?

Gubben och jag har länge pratat om att köpa en hund till. En Jack Russel Terrier såklart. Men vi har inte riktigt bestämt oss. Pennyhunden är ju vårt allt, kan vi verkligen älska en annan hund lika mycket?

Besöken på Blocket och på Jack Russel-klubbens hemsida har varit många under våren. Ingen valp som varit till salu har stämt riktigt. För vi vill ha en ganska Orusselsk valp. En som Pennyhunden, som inte har jaktinstinkt, som håller sig på gården med oss, som är lekig men ändå inte hispig, ja, osv osv. Dessutom ska det vara en "fin" Russel med stamtavla som vi kan ta en kull valpar på så småningom.

Så för några dagar sedan sa det Pang Bom Bang!

En uppfödare har valpar till salu. Familjehundar, inte avlade för jakt. En liten tik - brun och vit och lite svart, tittar rakt in i mina ögon från skärmen. Ojsan! Vi som inte bestämt oss! Hur ska vi göra? Ska vi ha en hund till? Kommer Pennyhunden gilla det? Tänk om hon blir ledsen och avundsjuk?

Inte så lätt att plugga Diskursanalys valpen surrande i huvudet! Jaha ja! Jag flyter med i livets process och ser hur det blir! Kommer lilla Celine till oss eller inte?

Ganska söt, eller? Enligt uppfödare en nätt,
pigg liten tjej som inte är tuff!
:)

2 kommentarer:

  1. Så himla söt:) Jag förstår att det ger dig tankebrydderier.
    Kram Nina

    SvaraRadera
  2. Eh? Förstår inte frågan..söt? GUUUDJAGDÖÖÖÖÖRGAAALEEEETSÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!! Men "söt" ? Nja..

    Kanske Penny blir glad att gömma sina smileybollar för någon?

    Kramar

    SvaraRadera